Щорічно в Україні з 25 листопада по 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». Мета акції – привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства у сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.

У нашому освітньому закладі практичним психологом Солецькою В.В. та вчителем історії Дербаль В.І. було проведено годину спілкування з учнями 9-их класівна тему: “Торгівля людьми – проблема сучасності. Ми засуджуємо її”.Під час заходу було визначено причини потрапляння в рабство, як запобігти цьому, який алгоритм дій потрібно знати, щоб не потрапити в складну ситуацію.Наприкінці заходу учні мали змогу переглянути документальний фільм «Життя на продаж».

У рамках Всеукраїнської акції “16 днів проти насильства” лідери учнівського самоврядування нашого освітнього закладу провели флешмоб “Синя стрічка”.Відомо, що синя стрічка символізує синці на дитячому тілі та водночас синій колір служить постійним нагадуванням про те, що необхідно боротися з насильством!

https://www.facebook.com/szosh4.mukachevo/videos/1313414152413770

З метою привернення уваги до актуальної проблеми суспільства Центр учнівського самоврядування закладу долучився до Всеукраїнської акції “16 днів проти насильства”.Учні виготовили інформаційні стенди та плакати про кожен із важливих днів, що відзначають у період проведення акції, створивши, таким чином, цікаву виставку.

Від admin

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *