Щороку 22 березня в усьому світі відзначають Всесвітній день водних ресурсів, який був оголошений Генеральною асамблеєю ООН.

У рамках заходів, присвячених відзначенню Всесвітнього дня водних ресурсів, у нашому закладі вихователь ГПД 3-А класу Симчира С.І спільно з учнями провела навчальну екскурсію до міської річки Латориця, де учні мали змогу ознайомитися з основними відомостями про річку, її рослинний і тваринний світ, а також дізнатися про екологічний стан річки і заходи щодо збереження цього водного ресурсу. 
А під час виховного заняття школярі ознайомилися з річковим басейном Європи та отримали відомості щодо найбільших річок світу, переглянувши навчальний фільм.

Головний інженер Мукачівського міжрайонного управління водного господарства Кунець Л.П. провів зустріч з учнями 1-Б класу. Головний інженер нагадав школярам про надзвичайну важливість водних ресурсів для навколишнього середовища та розвитку суспільства. Під час зустрічі першокласники мали можливість взяти участь в акції “Збережи водні ресурси”.

      

Від admin

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *