Цікавим та багатим на події видався тиждень іноземних мов, що проходив у нашій школі з 20 по 24 лютого, та був підготовлений вчителями-іноземцями. Серед проведених заходів слід відмітити, брифінг – “Досвід, проблеми, знахідки”, День відкритих дверей “Майстер-клас”, виставку плакатів учнів та відкриті уроки.

Вчителями нашої школи Раїнчук Іриною Романівною та Бопко Оксаною Миколаївною був проведений бінарний урок (англійська + німецька мови) з учнями 10-го класу.
“Бінарний урок – творчість двох педагогів, яка переростає у творчий процес учнів та формує в останніх креативну компетентність” – говорять вчителі.

 

Відкритий урок з німецької мови на тему “Я та мода” з учнями 5-Б класу провела Кабацій Віталія Євгенівна. Під час уроку педагогом були запропоновані завдання різних видів, що сприяють підвищенню мотивації навчання, розвитку мовлення та формуванню пізнавального інтересу учнів.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Відкритий урок з німецької мови на тему “У школі”, з учнями 3-Б класу провела Ігнась Олександра Олександрівна.
Педагог використовувала різноманітні форми роботи на уроці для розширення і поглиблення знань, умінь і навичок учнів. Учні активно відповідали на поставлені питання.

Виставка учнівських плакатів

Від admin

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *