Fotor1222185523Fotor122219121

IMG_7356

Одним з обов’язків педагогічних працівників є постійне підвищення професійного рівня, педагогічної майстерності. Цьому значною мірою сприяє організація методичної роботи з учителями.

18 грудня 2014 року на базі Мукачівської СШ№4 пройшов навчально-практичний семінар вчителів основ здоров’я за темою “Основні аспекти удосконалення змісту,форм та методів навчання основ здоров’я в сучасній школі”.

Бора С.І.,вчитель вищої категорії,вчитель-методист провела урок у 9 класі “Здоров’я молоді України. ВІЛ,СНІД,ІПСШ:шляхи передачі та методи захисту”. Учні пояснили від чого залежить здоров’я молоді,виконали цікаву анаграму на вислів Карла Берне, заслухали доповіді “Історія виникнення ВІЛ”,подивилися ролик “Загальні відомості про ВІЛ,СНІД”, грали в гру “Карточки розповсюдження вірусу”, виконали вправу “Ризик високий і ризик відсутній”, подивилися цікаву сценку з життя, виготовили червону стрічку – символ боротьби зі СНІДом. Урок був насиченим і цікавим.

Кожен учасник семінару одержав диск з матеріалами семінару.Методист методкабінету Герц Л.С. відмітила належну організацію та проведення семінару-практикуму.

Від admin

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *