Ось і промайнули літні канікули, і перший дзвоник знову закликав учнів до школи.Море квітів, новенька шкільна форма на малечі й велетенські затори у містах – не зважаючи на ранок понеділка.

О 8:30 урочиста лінійка приурочена святу першого дзвоника була розпочата.До нас завітали почесні гості,серед яких – начальник управління освіти Мотильчак М. та депутат від Партії регіонів Кунак В.І. Зі святом учнів привітали директор школи Якимчук В.С. та гості.Святковий настрій усіх присутніх підтримала піснею  учениця 5-А класу Яна Решко,яка здобула першу премію на фестивалі-конкурсі “Золоті іскри” у Болгарії.

Право дати перший дзвоник було надано кращому учню школи Оросу Богдану та ученці 1-А класу Войналович Єлизаветі

Після святкової лійнійки класними керівниками та класоводами школи було проведено виховні години приурочені підготовці та відзначенню 200-річчя від дня народженння Т.Г.Шевченка та 150-річчя від дня його поховвання. У 11-А класі було проведено годину спілкування “Живе під сонцем любові Шевченкова весна”.А 10 клас ,у свою чергу ,провів тематичний вечір присвячений життю і творчості великого поета та письменника.

m_iBWePYkQYFjL4wCLM-gQn3uePgM9qiA bvHc5X9ey68 yvvfuVt7BUswkDEVW9UDFs

 

Від admin

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *