Щорічно в Україні проводиться конкурс “Учитель року”. Кращі педагоги змагаються у різних номінаціях, популяризуючи новітні педагогічні практики та покращуючи свою професійну майстерність. У 2022 році конкурс проводиться у номінаціях “Біологія”, “Інформатика”, “Мистецтво”, “Основи правознавства”.

Відрадно, що наша колега, Поторій Соломія Степанівна, вчитель інформатики та математики, потрапила до п’ятірки фіналістів за результатами відбіркового етапу першого (обласного) туру конкурсу “Учитель року – 2022” в номінації “Інформатика” та пройшла до фінального етапу.

Щиро вітаємо Вас, Соломіє Степанівно! Бажаємо Вам подальших успіхів та здобутків, творчої наснаги, завзятості та відкриття нових обріїв! Впевнено крокуйте до нових перемог та вершин!

Ми впевнені, що саме за такими педагогами, як Соломія Степанівна, майбутнє української освіти, адже вона постійно вдосконалює свої навички, працює над формуванням в учнів компетентностей, що надають їм змогу вільно орієнтуватися в інформаційних середовищах, розвиває мислення, творчі здібності, організовує та керує навчальними проєктами учнів з використанням різних інформаційних технологій.

Від admin

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *