22 січня в Україні відзначають День Соборності!

Усім жителям країни надсилаємо свої привітання та побажання кожному з нас зберігати силу духу, бадьорість та оптимізм. Нехай у кожній сім’ї панує мир і спокій, любов та порозуміння!

У День Соборності дуже важливо об’єднуватись заради спільної мети, тож учні нашого освітнього закладу разом з вчителями та класними керівними з метою виховання поваги до історичних та культурних надбань нашої держави розпочинають фоточелендж «Моя єдина Україна!»

У перший день фоточеленджу “Моя єдина Україна”, присвяченому Дню Соборності України, свої світлини презентують учні початкової ланки.

https://www.facebook.com/szosh4.mukachevo/videos/1108427746586926

У другий день фоточеленджу “Моя єдина Україна”, присвяченому Дню Соборності України, свої роботи презентували учні 5-7 класів, які разом з класними керівниками створили світлини у вишиванках та використали державні і народні символи нашої держави.Ми впевнені, що такі фотографії формують в учнів ціннісне ставлення до Батьківщини та національну самосвідомість!

Яскравим завершенням фоточеленджу “Моя єдина Україна”, присвяченому Дню Соборності України, стали роботи учнів 8-10 класів, які створили колажі “Славетні українці”.

Від admin

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *