У рамках Тижня груп продовженого дня, що проходить у нашому закладі, вихователь Писко Н.В. виготовляла з 1-А класом вітальні листівки для своїх матусь. Спочатку учні повторили ознаки і прикмети весни, відгадували загадки та грали в ігри. Згодом школярі вчилися створювати об’ємну аплікацію та розвивати творчу уяву і фантазію.

Вихователь 3-Б класу Бабіля Адріана Михайлівна провела виховну годину “Несемо свої серця з любов’ю мамі”, присвячену Дню жінок. На цьому занятті учні виконували різноманітні цікаві завдання від Дівчини Весни. Вони описували теплими словами своїх мам у вигляді анаграми, складали власні вірші для найрідніших матусь, а також підготували для них пісню. Допомагали Дівчині Весні зібрати квітку-семиквітку, відгадуючи загадки. Потім хлопці провели гру “Побажання” і подарували дівчатам листівки. І вже наприкінці заняття учні виготовили вітальні листівки у вигляді горщика з квітами для матусь.

Вихователь 2-Б класу Фурдела Анна Тиберіївна провела виховну годину “Весняний сюрприз мамі”, присвячену Дню жінок. На цьому занятті учні виконували різноманітні, цікаві завдання, розгадували ребуси, описували теплими словами своїх мам. Наприкінці заняття учні виготовили вітальні листівки у вигляді вази з квітами.

Вихователь Далекорей О. І. провела виховний захід на тему “Кардмейкінг – мистецтво створення листівок” з учнями 4-Б класу.Метою заходу було дізнатися історію виникнення кардмейкінгу та техніки створення листівок.Наприкінці заняття учні створили вітальні листівки, а також підготували дипломи “Найкраща у світі матуся”

Вихователькою 3-А класу Макара Ж.М. було проведено свято “Жінкам присвячується”.Наші глядачі разом з маленькими акторами відвідали 4 станції:Станція 1″ Словами про жінку”. Саме тут ми почули чудову декламацію поезії про жінку учениць 3-А класу.Наступною була станція “Пісенна”, а ось тут свої таланти продемонстрували справжні джентельмени, виконавши пісню і танець для милих леді.Станція “Артистична” показала нам інсценізацію” Вкрадене 8 березня” де був справжній чарівник, дивовижна фея, дідусь-казкар і веселі дівчата-подружки. І під кінець свята нас очікувала станція “Материнська”, де кожен з учнів присвятив декламацію віршів для свої улюблених і найдорожчих у світі жінок – для мам. На завершення дівчата виконали пісню “Мамо, я люблю тебе “.

Вихователь Гавришко О.Ю. разом з учнями 2-А класу створили відео-привітання для найдорожчих у світі жінок – матусь та бабусь!

https://www.facebook.com/szosh4.mukachevo/videos/2236577603140061

Від admin

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *