За ініціативи Ради Європи День європейських мов відзначається щорічно з 2001 року. Сьогодення вимагає володіння декількома мовами, і тому в нашому навчальному закладі щорічно відзначається ця подія з широким спектром цікавих івентів.

Напередодні святкування Дня європейських мов учні 5-Б класу мали можливість попрацювати з культурним менеджером паном Патріком з міста Кельн, що був запрошений в освітній заклад вчителем німецької мови Кабацій В.Є.Під час уроку учні говорили про українські та німецькі страви, відгадували цікаві загадки, співали пісні німецькою та грали в ігри, що допомагають подолати мовний бар’єр.

https://www.facebook.com/szosh4.mukachevo/videos/655648372036303

Мангур Андріана Валеріївна разом із учнями 5-А, 8-Б, 9-Б, 10-А та 11-А класу відзначили День європейських мов на уроках англійської мови. Крім роботи на заняттях, старшокласники використали 26 європейських мов і у такий спосіб намагались висловити свою підтримку мовного різноманіття, двомовності кожного європейця та розвитку викладання мов у світі.

https://www.facebook.com/szosh4.mukachevo/videos/399120931074706

Святкування Європейського дня мов у нашому закладі вже стало доброю традицією. На уроках англійської мови вчитель Бопко О.М. розповідала своїм учням про необхідність вивчення іноземних мов, їх важливість та роль у світі. Учні 6-Б та 9-А класів виготовили постери до Європейського дня мов, дізналися багато цікавої інформації про країни Європи та їхні прапори. Також школярі ознайомилися з історією святкування Європейського дня мов та зрозуміли, що вивчати іноземні мови просто необхідно в сучасному світі.

https://www.facebook.com/szosh4.mukachevo/videos/256031965670161

До Європейського дня мов вчителі німецької мови Кабацій В.Є та Ігнась О.О. організували урок-виставу, створивши для учнів 1-Б класу справжню казку.Для молодших школярів учні 9-А класу інсценізували казку “Щасливий Ганс” за допомогою Камішібай-театру.

https://www.facebook.com/szosh4.mukachevo/videos/338141234093510

Учитель-методист англійської мови Тетяна Залуцька організувала низку креативних заходів у рамках святкування Дня європейських мов. Учні шостого класу залучилися до написання твору про різноманітність мов у Європі. А для семикласників незабутньою стала гра «Єдність у різноманітності», де учасникам пропонувалися певні завдання з умовою побудувати вежу. Це була team gamе, тому, окрім подолання мовних бар’єрів, школярі здобули навички роботи в команді. Яскраве враження залишило «Побачення з мовою» (SpeakDating), на якому одинадцятикласники та восьмикласники обговорювали проблеми молоді в європейських країнах.

Від admin

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *