«Міс школи» – щорічне свято краси!

Є в нашій школі традицій багато,
Але «Міс школи» – найкраще свято!
Ним ми живемо кожного року,
Творимо диво крок за кроком!

6 березня  у школі відбулось найочікуваніше, найулюбленіше учнівське свято «Міс школи – 2012». Конкурс краси проводиться у школі з 2009 року. Засновником цього свята є випускниця школи Долинські Крістіна.

Для того, щоб якнайкраще підготуватися до конкурсу у школі проводяться репетиції. Дівчата-красуні готуються до дефіле, танцювальних номерів, вчать вальсувати своїх партнерів, підбирають плаття. Організатори, тим часом, обмірковують завдання для учасниць, запрошують гостей, актова зала перетворюється на подіум.

Жоден конкурс не відбувається без журі, за оцінками яких визначаються переможці у номінаціях, а також учасниці, які отримують звання «Віце-міс» та «Міс школи».

Спеціальними гостями свята були найкращі ведучі міста – Юра Чорій та Вася Чигрик.

Роботи для журі було достатньо. Оцінювалися не лише дефіле, але й танцювальні номери, кумедні завдання, відповіді на неочікувані запитання, а також один із найцікавіших конкурсів – конкурс талантів «Мій коник».

Конкурс завершився врученням нагород і оголошенням титулів.

Свято не могло б відбутися без організаторів Тонкошкурової Юліанни та Ільницької Катерини, які взяли на себе відповідальність вирішити організаційні питання, проводити репетиції, укласти сценарій, запросити гостей. Слово організаторам:
«Свято «Міс школи» завжди було найочікуванішою подією навчального року. Для нас було великою відповідальністю проводити це свято, тому що ми хотіли, щоб цей день запам’ятався учасницям на все життя і залишився у серці кожного глядача. Ми досі згадуємо ті веселі дні підготовки до конкурсу, сімейну атмосферу серед усього організаційного колективу і, хоча це було досить важко, ми із задоволенням пройшли б через це знову. Надіємося, що наступного року свято викличе в нас ті ж емоції, що й тепер!».

Чекатимемо на свято краси у нашій школі наступного року, тим більше, що воно стало традиційним і отримало цього року свій символ – гімн конкурсу, який запропонувала засновниця «Міс школи» .hPDcM5eFY78 K_b3tlkE6PM-ldnNDb-91s:

 

 

 

 


Від admin

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *