22 січня державне свято День Соборності України учні школи відзначили урочисто та патріотично. Для учнів 1-11 класів були проведені тематичні уроки національно-патріотичного спрямування:
«Україна – разом і назавжди», «Єднання заради Незалежності», «Соборна Україна: від ідеї до сьогодення», а також вікторина «Як я знаю Україну?».

У шкільній бібліотеці була організована тематична виставка літератури «Тільки в єдності наша сила». Також діти намалювали газети, приурочені до Дня Соборності. Щоб підкреслити значення свята, педагог- організатор Полтавець О.В. з учнями 2-их класів провела арт-акцію «Я люблю Україну».

А учні старшої школи, тримаючи Державний прапор, створили нерозривний, символічний ланцюг єдності, щоб відчути дух дружби, свободи та гордості за свою державу.

22 січня державне свято День Соборності України учні школи відзначили урочисто та патріотично. Для учнів 1-11 класів були проведені тематичні уроки національно-патріотичного спрямування:«Україна – разом і назавжди», «Єднання заради Незалежності», «Соборна Україна: від ідеї до сьогодення», а також вікторина «Як я знаю Україну?». У шкільній бібліотеці була організована тематична виставка літератури «Тільки в єдності наша сила». Також діти намалювали газети, приурочені до Дня Соборності. Щоб підкреслити значення свята, педагог- організатор Полтавець О.В. з учнями 2-их класів провела арт- акцію «Я люблю Україну». А учні старшої школи, тримаючи Державний прапор, створили нерозривний, символічний ланцюг єдності, щоб відчути дух дружби, свободи та гордості за свою державу.

Gepostet von Мукачівська спеціалізована школа 4 am Donnerstag, 23. Januar 2020

Вихователі ГПД підготували виставку творчих робіт учнів: “Соборна і незалежна Україна очима дітей!”

 
 
 

Від admin

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *