13 грудня вже традиційно в нашому закладі було проведено благодійний ярмарок «Відкрий серце для добра». Ініціатором цьогорічного ярмарку стали педагог- організатор Полтавець О.В. та учнівське самоврядування школи. Вже з самого ранку в закладі було весело, жваво, неймовірно дружно та надзвичайно смачно. Кількість та різноманіття смаколиків задовольняло всіх присутніх. Домашню випічку охоче купляли як учні, так і працівники закладу, гості, батьки. О 14 годині всі бажаючі мали можливість відвідати благодійний концерт, який підготували учні нашої школи.

Під час проведення благодійного ярмарку спільними зусиллями вдалося зібрати суму 28 407 гривень, яку на завершення концерту було передано батькові Качур В. М. для лікування його доньки Качур Крістіни. Така спільна справа учнів, батьків та вчителів підтверджує, що творити добро разом просто та необхідно.

Адміністрація закладу хоче подякувати всім учасникам благодійного ярмарку, які відгукнулися на допомогу Качур Крістіні.

13 грудня вже традиційно в нашому закладі було проведено благодійний ярмарок «Відкрий серце для добра». Ініціатором цьогорічного ярмарку стали педагог- організатор Полтавець О.В. та учнівське самоврядування школи. Вже з самого ранку в закладі було весело, жваво, неймовірно дружно та надзвичайно смачно. Кількість та різноманіття смаколиків задовольняло всіх присутніх. Домашню випічку охоче купляли як учні, так і працівники закладу, гості, батьки. О 14 годині всі бажаючі мали можливість відвідати благодійний концерт, який підготували учні нашої школи. Під час проведення благодійного ярмарку спільними зусиллями вдалося зібрати суму 28 407 гривень, яку на завершення концерту було передано батькові Качур В. М. для лікування його доньки Качур Крістіни. Така спільна справа учнів, батьків та вчителів підтверджує, що творити добро разом просто та необхідно. Адміністрація закладу хоче подякувати всім учасникам благодійного ярмарку, які відгукнулися на допомогу Качур КрістінІ.

Gepostet von Мукачівська спеціалізована школа 4 am Samstag, 14. Dezember 2019

Від admin

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *