Головна цінність суспільства – життя й здоров’я  людини.

В умовах  ускладнення життя, міжособистісних зв’язків і стосунків виховний процес у школі передбачає пропаганду здорового способу життя, виховання здорового покоління, якому жити і працювати в нашій державі.  

Система виховних заходів у школі  включає в себе  просвітницьку, профілактичну та консультативну роботу по пропаганді здорового способу життя та профілактиці шкідливих звичок.

В  рамках заходів щодо формування основ здорового способу життя відбулася зустріч учнів 9-Б класу з психіатром-наркологом Шведюк Іриною Володимирівною.

Лікар у доступній для учнів формі донесла до підлітків інформацію про шкідливість наркотичних речовин та їх згубний вплив на фізіологічний та психічний стан організму. Розповіла про статистику різних типів залежності серед молоді.

Паралельно Ірина Володимирівна провела професійну орієнтацію учнів, які в майбутньому плануюють обрати професію – лікар.

Зустрічі такого формату у школі є важливим елементом задля досягнення певної виховної мети.

Вони допомагають учням розширити коло знань з певної теми,  орієнтуватися в суспільних цінностях,  формують у школярів певне ставлення до об’єктів навколишньої дійсності,  вироблення в них ієрархії матеріальних і духовних цінностей. 

Від admin

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *