Своє майбутнє ми визначаємо задовго до останнього шкільного дзвінка. Радимося з батьками, вчителями, знайомими, сперечаємося з друзями. Вивчаємо довідники, намагаємося все врахувати, дізнатися якомога більше про майбутню професію… Але звідки тоді беруться люди, для яких обрана професія стає нецікавою і тимчасовою?

     Щоб таких випадків було якомога менше, фахівці Мукачівського міського центру зайнятості активно долучаються до профорієнтаційної роботи з учнівською молоддю міста. Так, 17 лютого було проведено профорієнтаційний урок на тему «Початковий етап професійного самовизначення. Формування професійних намірів» з учнями 7-х класів Мукачівської спеціалізованої школи №4 з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів. В ході заходу велась відверта розмова про вибір життєвого шляху, про життєвий поклик і труднощі його визначення. Учні отримали інформацію про професії, які користуються попитом на ринку праці та навчальні заклади, де можна здобу майбутній фах.
     Сподіваємось, що наша робота обов’язково принесе спільний позитивний результат і ці діти зможуть правильно обрати сферу професійної діяльності та стануть успішними на ринку праці.

Відділ активної підтримки безробітних
Мукачівський міський центр зайнятості

Від admin

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *